Leti uruguay-i fiatalasszony, az interneten talált rám. Skype-on dolgoztunk, sikerrel. Nemrégiben arról értesített, hogy újból kisbabát vár, és megengedte, hogy névvel közreadjam a levelét.

“Leticia Garcia vagyok, és elmondanám, hogyan gyógyultam meg Ida asszonynak, és az EFT-nek köszönhetően. Több mint négy hónapja fedeztem fel az EFT-t, Ida asszonyt pedig egy hónapja, és elmondhatom, hogy teljesen meggyógyultam, elmúlt a pánikbetegség. Véletlenül találtam rá, miközben az interneten megoldást kerestem agorafóbiámra. Naponta legalább egy órát dolgoztunk Skype-on. Segített nekem megtalálni az érzelmeimet legpontosabban leíró szavakat, és azt, hogy hogyan dolgozzam velük. Mindössze egy hét alatt rábukkantunk a problémám gyökerére, és elkezdtünk dolgozni rajta. Amikor egyedül próbálkoztam, nem tudtam igazán megfogalmazni az érzéseimet.

22 éve szenvedtem különböző tünetek miatt. Először pánikrohamaim voltak, amelyekről akkoriban fogalmam sem volt, hogy micsodák, minden alkalommal, amikor rámtört a roham, kórházba mentem, de senki nem adott pontos diagnózist. A rohamok egyre gyakoribbá váltak, és ennek más következményei is voltak. Mivel állandóan féltem, hogy megint rámtör a pánik, ezért egyre ritkábban mentem el hazulról, és észre sem vettem, hogy öt évvel ezután már egész nap otthon gubbasztottam, és minden alkalommal, amikor kimentem a házból, rohamot kaptam.

Az elmúlt három évet azzal töltöttem, hogy megoldást kerestem a problémámra. Próbálkoztam pszichológusokkal, naturista gyógyítókkal, indián varázslókkal, és még lelkipásztor segítségét is kértem, de senki nem tudta megszüntetni, a pánikbetegség nem szűnt meg. Úgy éreztem, hogy az életem egyre mélyebbre süllyed, mert mindent megpróbáltam, de semmi sem működött. A fórumokon azt olvastam, hogy erre a problémára nincs megoldás, meg kell tanulni együttélni vele.

De sohasem adtam fel, és végül, sok keresgélés és személyes beszámolók olvasása után, egy nap megismertem valakit, aki azt mondta, hogy a számomra odáig ismeretlen EFT segítségével gyógyult meg. Ezután összeszedtem minden információt, amit csak találtam, így kerültem kapcsolatba Ida asszonnyal, és ma, Istennek hála, nyolc év múltán ismét elkezdhetek élni. Csak annyit akarok mondani a hasonló problémákkal küzdőknek, hogy ne essenek kétségbe, mert van lehetőség a gyógyulásra, ez a rendszer valóban működik, nálam bevált, és tudom, hogy Önöknek is használni fog.”

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 thoughts on “Pánikbetegség és agorafóbia

 1. Kérlek segíts! 4 éve szenvedek pánikbetegségben,már a házból sem szivesen megyek ki. Gyógyszereket nem akarok szedni. Köszönöm előre is !Éva

 2. Kedves Ida asszony!

  Én magyar vagyok, csak Szerbiában élek, előző hozzá szólásomat forditó programmal irtam. Ha tud rajtam segiteni, kérem jelentkezzen!
  üdvözlettel, Orsolya

 3. 2Éve szenvedek pánikbetegségben, utcára még úgyahogy ki merek menni,de boltokba egyből szédülés, rosszulét tőr rám. Fiatal vagyok és szeretnék teljes életet élni, mint a korombeliek. Kérem segitsen!!!

  1. Kedves Nikolett, keressen meg az idamirokiss @ gmail.com címen, levélben.

 4. Szeretnék segítséget kérni
  2 éve kb szenvedek pánikbetegségben ez annyit takar nállam hogy véletlen szerű erős hányinger szédülés koncentrációzavar ezért se buszozni se semmi házból kitudok menni de csak itt helyben tudok élni vidéki vagyok 20 éves előre is köszönöm a segítséget !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.